Mieke is sinds 1999 werkzaam geweest bij Samas Kantoorinrichting, de laatste jaren als Facility Manager Nederland. De eerste jaren van haar loopbaan werkte zij bij verschillende bedrijven als Management Assistent of Office Manager. In deze functies werd reeds veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van Facility Management. In de periode 2000 - 2003 heeft zij de deeltijd HBO opleiding Facility Management voltooid, zodat zij ook de theoretische kant van het vak beheerst.

Begin 2007 is de stap gezet om als zelfstandig Facility Manager verder te gaan. In de veelheid van opdrachten en projecten die volgden, heeft zij zich verder ontwikkeld tot een professional op facilitair gebied. Inmiddels behoren TNT Post, ProRail en MEE regio Tilburg tot de organisaties die dankbaar gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van Mieke.

Niet alleen zorgen deze opdrachten voor het aanvullen van kennis en ervaring maar ook het bijwonen van seminars en masterclasses houden de kennis van Mieke up to date. Zo werd onlangs de training Prince2 Foundation met goed gevolg afgesloten.

Vakmanschap, betrokkenheid en enthousiasme kenmerken de werkstijl van Mieke. Door haar analytische kijk komt zij snel tot de kern van uw probleem of de aanpak van uw project. Hebt u behoefte aan een uitgebreid CV of meer informatie? Stuur uw verzoek aan: mieke@weeterings.nl.